FEEL THE RESISTANCE

FEEL THE RESISTANCE

Een fitnessapparaat uit de praktijk om te oefenen, de XBT! Bent jij op zoek naar een innovatieve, hoogwaardige en veelzijdige training, die ook het uithoudingsvermogen verhoogt, het calorieverbruik verhoogt en leuk is? Dan is onze weerstandsband precies de juiste aanvulling voor jou, je training en je sportschool.

INSTELBARE WEERSTAND

Instelbare weerstand voor het bovenlichaam training (1-2 kg) en een training met vaste benen (5 kg) zorgen voor een veelzijdige training.

HIGHTECH VEZELS

De ca. 1,50 m lange kabels zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame industriële hightech vezels.

WATER AFSTOTEND

De XBT-riem is  water- afstotende en comfortabele aan de binnenkant.

XBT - Feel the Resistance

De XBT heeft de belangstelling van de vakpers gewekt en is dat ook geweest tijdens de presentatie door FIT FOR FUN en Men´s Health. Men´s Health noemde de XBT een van de 11 meest opwindende FIBO Fitness Trends. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de XBT tijdens het Men´s Health Camp het meeste heeft gehaald uit zijn deelnemers en tot het uiterste dreef.

De XBT was in staat om onder meer vakpers, vakbezoekers en geïnteresseerde recreatieve sporters te ontvangen. bij FIBO, Rimini Wellness, World Fitness Day en vele andere evenementen. Vooral studio-operators, personal trainers en fysiotherapeuten waarderen de veelzijdigheid van de XBT. Deze is speciaal ontworpen voor groepsfitness, vechten en voor gebruik bij functionele training. In principe kan het echter ook worden gebruikt als "add-on" in therapie en balsporten.

De XBT bestaat uit een hoogwaardige, comfortabele riem die een comfortabele pasvorm garandeert en twee kabels. De twee kabels aan de zijkanten van de trainingsgordel zijn verbonden met hand- en voetriempjes om een effectieve training van het hele lichaam mogelijk te maken. Bij elke beweging trek je tegen de veerkracht in, train je armen en benen en voel je de weerstand bij elke ademhaling.

De stalen veren in de behuizing zijn gemaakt van Duits verenstaal en zijn van de hoogste kwaliteit. De weerstand voor de spieren van het bovenlichaam is individueel instelbaar van ongeveer 1-2 kg, terwijl de weerstand van de beenspieren constant blijft op ongeveer 5 kg. De Duitse veertechnologie garandeert een absoluut soepele beweging.

Je voelt de weerstand bij elke beweging, of het nu gaat om squats, trappen, stoten, sprongen of andere functionele oefeningen. Met de XBT kracht- en duurtraining verhoog je je conditie naar een nieuw niveau. Het ondersteunt je bij het bereiken van je fitnessdoelen, of het nu is om je uithoudingsvermogen en snelheid te vergroten, bij je vetverlies of spieropbouw. De XBT zal je laten zweten en je vet zal smelten. 

XBT combineert fitness, kracht en snelheid in een training. 

Met de XBT vertrouwt u op een innovatief en hoogwaardig fitnessriem dat zijn oorsprong vindt in Duitsland. Duits design, Duitse veertechnologie en Duits veerstaal symboliseren de kwaliteit van de XBT. De XBT wordt vervaardigd door Carl Stahl Kromer, een wereldwijde industriële groep uit Duitsland.

© 2020 by Healthy Body Lounge