VisionBody , Sterker en Strakker in 20 minuten

Hoe werkt EMS

In Vision Body doe je een EMS training (Elektro Musculaire Stimulatie) met behulp van Vision Body. Tijdens deze EMS workout worden door middel van laagfrequente elektrische impulsen de spieren in het lichaam effectief gestimuleerd. Hierdoor wordt in korte tijd het spierweefsel opgebouwd, het metabolisme gestimuleerd, onderhuids vetweefsel gestroomlijnd en de huid verstevigd.

Met Vision Body gebeurt dit op een bijzonder effectieve en efficiënte manier. Dit omdat tegelijkertijd alle belangrijke spiergroepen in het lichaam gestimuleerd worden. Door de verschillende positieve effecten van de EMS training is een workout met Vision Body geschikt voor kracht- en prestatietraining, Maar ook voor gezondheids- en wellness en beauty doeleinden. De positieve effecten van de EMS training zijn in diverse wetenschappelijke studies aangetoond.

Tijdens de 20 minuten durende sessie wordt een speciaal Vision Body pak gedragen dat goed aansluit en geschikt is om de impulsen goed over te brengen op het lichaam. Dit pak is draadloos en hoeft niet worden nat gemaakt zoals bij vele “oude” EMS systemen.

De intensiteit voor de verschillende spiergroepen wordt afzonderlijk ingesteld. Op deze wijze kunnen specifieke spiergroepen extra intensief getraind worden of juist worden ontzien tijdens de training. Ook de workout oefeningen worden afgestemd op de behoefte en het niveau: zwaar en dynamisch of juist licht en statisch. Met Vision Body training kan iedereen, in korte tijd, resultaat behalen. Afhankelijk van de intensiteit kan tijdens één training van 20 minuten meer resultaat behaald worden dan tijdens meerdere conventionele trainingen van 3 uur in de sportschool.

KRACHT EN PRESTATIETRAINING

EMS training met Vision Body

 • Vergroot de maximale spierkracht en spieropbouw
 • Verhoogt de bewegingssnelheid en conditie
 • Verbetert de disbalans in de spieren

De elektrische impulsen van Vision Body zorgen voor een sterkere en intensievere spiersamentrekkingen dan bij een normale conventionele training. Met Vision Body worden spieren sneller opgebouwd en beter gedefinieert. Zowel in de topsport als in recreatiesport kan Vision Body snel en zichtbaar resultaat opleveren. Alleen of als aanvulling op andere trainingsmethoden. In tegenstelling tot veel andere EMS apparatuur worden spiergroepen niet plaatselijk maar bipolair gestimuleerd en worden ook de dieper liggende spieren geactiveerd.

GEZONDHEID

EMS training met Vision Body

 • Helpt spieren weer op te bouwen na tijdelijke inactiviteit
 • Werkt preventief en pijn verlichtend bij rugklachten
 • Helpt zwakke bekkenbodemspieren te versterken

Spierstimulatie met elektroden kan gebruikt worden bij herstel en ter preventie van spierspanningproblemen en rugpijn. De EMS training draagt hieraan bij door het versterken en beter in balans brengen van de spieren. De elektrische impulsen trainen ook de dieper liggende stabiliserende spieren, die met normale trainingsmethodes moeilijker te bereiken zijn.

Na een periode van inactiviteit door gezondheidsklachten of medische ingrepen kan EMS training helpen bij het geleidelijk weer opbouwen van de spieren. Afzonderlijke spiergroepen kunnen hierbij doelgericht gestimuleerd of juist ontzien worden. De workout kan hierbij ook passief (zittend) worden uitgevoerd.

Ook na zwangerschappen kan EMS training een positieve bijdrage leveren door een totale lichaamstraining waarbij extra aandacht is voor het versterken van de bekkenbodemspieren. Dit laatste kan helpen bij het voorkomen of verhelpen van incontinentieproblemen.

BEAUTY & WELLNESS

EMS Training met Vision Body

 • Stimuleert de doorbloeding en stofwisseling
 • Helpt vetpercentage en totaalgewicht te verminderen
 • Verbetert de huid en lichaamscontouren

Zonder grote inspanning of transpiratie kunnen spierweefsel, bindweefsel, doorbloeding en stofwisseling tegelijkertijd worden gestimuleerd. De opbouw van spierweefsel en de afvoer van vet nemen toe terwijl cellulitis wordt bestreden. Het lichaam krijgt mooier contouren en de huid wordt weer strakker.

Voor wie is EMS training geschikt!

EMS Training met Vision Body is de uitkomst voor mensen

 • Die als amateur of professionele sporter graag snel zichtbare resultaten willen behalen
 • Die door werk, gezin of sociaal leven te weinig tijd hebben om meerdere keren in de week te trainen maar wel graag fit en in vorm willen blijven
 • Die liever kiezen voor een wekelijkse korte sessie in een prettige omgeving met veel privacy dan voor veelvuldige bezoeken aan een sportschool
 • Die specifieke spier gerelateerde gezondheidsklachten willen voorkomen of verminderen
 • Die na een periode van inactiviteit hun spieren weer willen opbouwen zonder grote inspanning of belasting van het lichaam
 • Die graag met een wekelijkse sessie een mooier, slanker en gezonder lichaam willen bereiken zonder vermoeiende workout