AquaFit maakt van bewegen een pure wellness ervaring

Ervaar AquaFit zelf

Aquabiken in een individuele cabine is een activiteit door twee mooie elementen samen te voegen: water en beweging. De  Aquabike Easy richt zich tot een brede doelgroep van iedere leeftijd.

Met twee sessies per week ligt uw gezondheid en schoonheid binnen uw handbereik. Aquabike Easy is er voor vrouwen, maar zeker ook voor mannen en senioren. De motivaties zijn daarbij zeer gevarieerd, het verwachte resultaat is voor iedereen hetzelfde: welzijn van lichaam en geest.

Aquabiken verenigt water en beweging tot een buitengewone verbinding gericht op gezondheid en schoonheid. Gezondheid door bewegen zonder belasting van spieren en gewrichten, schoonheid als effect van de helende kracht van hydromassage en ozon generator.

De Aquafit Easy zorgt voor een wellness, fitness en beauty ervaring. Tijdens de hele sessie geniet je van hydromassage. De krachtige 26 massage jets accentueren de drainerende werking van water waarbij vet, een ophoping van afval en giftige stoffen, worden afgevoerd. Ondertussen zal ozon de natuurlijke kracht van de cellen herstellen en bevorderen. Na enkele sessies zullen onderbenen en buik versterken. En dat terwijl je geniet van gezond bewegen samen met een gevoel van welzijn.

Tijdens het aquabiken geniet je ook van de unieke kleurentherapie. Kleuren hebben invloed op onze geest. Blauw is ontspanning, rood is stimulatie, geel is intelligentie. Aquafit Easy omringt je met een aangenaam diffuus licht om de effecten van de behandeling te optimaliseren.

Voor ieder is er een passend programma gericht op persoonlijke doelstellingen. Gun jezelf het plezier van een gezond lichaam met Aquafit Easy.

De voordelen van Aquabiken en waarom

Wat zijn de voordelen van de Aquafit Easy

  • Een verbetering van de bloedcirculatie met een vermindering van het gevoel van vermoeide benen
  • Omtrek verlies van de heupen en van de billen
  • Gewichtsverlies
  • Verbetering van het esthetisch uiterlijk van de huid, vergezeld van een vermindering van de cellulite
  • Vermindering van waterretentie
  • Een heerlijk gevoel van welzijn

Waarom Aquabiken met de Aquafit Easy

Wellness en fitness gecombineerd om te werken aan je gezondheid en de schoonheidseffecten pak je zomaar mee.

Van Aquabiken bij Healthy Body Lounge mag je een gericht en persoonlijk advies verwachten. Healthy Body Lounge biedt je een warm welkom en een moment van puur genieten, elke keer weer opnieuw.

De Aquafit Easy cabines zijn altijd onberispelijk schoon. Iedereen stapt in een volledig gereinigde en gedesinfecteerde cabine die gevuld is met schoon water.

Je komt alleen of met je vriend(in). In badpak (bikini) of zwembroek komt je onderlichaam alleen in contact met water, dus je hoeft je geen zorgen te maken over je make-up of kapsel.  Een badjas en handdoek liggen altijd voor je klaar.

Met twee sessies per week staat Aquafit Easy garant voor hele mooie resultaten, terwijl je geniet van pure wellness.