Over ons

Over ons

Bij Healthy Body Lounge inventariseren we eerst wat het beste op jouw behoeften aansluit. Er wordt door Healthy Body Lounge bepaald wat nodig is om je sterker te maken en in geweldige shape te krijgen gecombineerd met een optimale, vitale gezondheid. Dat is wat Healthy Body Lounge doet: Jou sterker maken om gemotiveerd te blijven, vooruitgang te boeken en jouw persoonlijke doelen te realiseren!

Er zal samen met jou een specifiek op jouw lichaam en doelstelling afgestemd trainingsprogramma en voedingsadvies worden opgesteld.  Zo wordt gedurende het traject voor jou inzichtelijk wat je aan resultaten hebt behaald. Wij verwachten van jou dat je net zo gedreven bent als Healthy Body Lounge om jouw doelen te bereiken. It’s your life!

Healthy Body Lounge heeft een zeer brede doelgroep. De belangrijkste overeenkomst tussen deze doelgroepen is dat zij voor een life changing traject willen gaan, gericht op het behalen van hun persoonlijke doelstelling. Daarom houdt Healthy Body Lounge een vrijblijvende en persoonlijke intake om jouw doelen te inventariseren. Het maakt niet uit welke achtergrond je hebt, het gaat om het resultaat dat jij wilt bereiken en welke prioriteit jouw doelstelling heeft. Je krijgt bij Healthy Body Lounge objectief advies en gerichte begeleiding.