Nieuws, blog & vacatures

Knijpen met de fles en elke week een nieuwe douchegel? Niet met de douchegels van RainPharma!

Goedkope douchegels
Gewone douchegels (en meestal ook de duurdere of deze met slogans als ‘voor gevoelige huid’) strippen de zuurmantel van je huid met alle gevolgen vandien. En dat kan een bodylotion nadien nooit goedmaken. Daarom alleen al zullen wij ons nooit meer met dat soort producten wassen. Maar is het je ook al opgevallen hoe snel je een nieuwe fles moet aankopen?

MOOD Vitalizing Elixir deel 4 – b vitamine

In MOOD zitten ook hoge concentraties B vitamines. Over B vitamines valt veel te vertellen. Europa heeft hiervoor wettelijke claims vastgelegd. We geven u per soort B vitamine een overzicht van alle letterlijke claims die Europa als helemaal bewezen acht. Als u meer details wenst, kan u deze vitamines ook altijd eens googlen of een orthomoleculair handboek raadplegen.

Vanuit orthomoleculaire middens is er veel kritiek op het feit dat de toegelaten concentratie B vitamines in Europa vrij laag is, vergeleken met andere continenten en de orthomoleculaire aanbeveling. Daarom gebruiken we steeds de maximaal toegelaten doseringen.

MOOD Vitalizing Elixer deel 3 – Carnitine

Via 10 opeenvolgende delen zullen we je elk geheim van MOOD leren kennen. Dit fantastische product bevat heel wat ingrediënten die we je op een heel bevattelijke manier willen aanleren.

MOOD is een 14 daagse energiekuur tegen moeheid en vermoeidheid, om de concentratie te verbeteren, vetten makkelijker te verbranden en nog zoveel meer. Vandaag kom je meer te weten over carnitine.

MOOD Vitalizing Elixer deel 2

Via 10 opeenvolgende delen zullen we je elk geheim van MOOD leren kennen. Dit fantastische product bevat heel wat ingrediënten die we je op een heel bevattelijke manier willen aanleren.

MOOD is een 14 daagse energiekuur tegen moeheid en vermoeidheid, om de concentratie te verbeteren, vetten makkelijker te verbranden en nog zoveel meer. Vandaag zijn choline en inositol aan de beurt.

MOOD Vitalizing Elixir

MOOD Vitalizing Elixir

Voor we je de voordelen van ginseng uitleggen, willen we je eerst een bijzonder verhaal vertellen over de ginseng die RainPharma gebruikt.

Ginseng is een wortel die 6 jaar tijd nodig heeft om te groeien. Dat wil zeggen dat een boer minstens 6 jaren moet investeren alvorens hij ook maar iets terugverdient. Stel je voor dat je na 6 jaar hard werken pas iets begint te verdienen…

Daarom gebeurt het vaak dat men de wortels na 2 of 3 jaar al rooit, of heel veel pesticides gebruikt om de oogst zo groot mogelijk te houden.

EMS KICKFIT KICKBOKSEN VOOR BEGINNERS

TRAINING EMS KICKFIT KICKBOKSEN VOOR BEGINNERS
Een training EMS KICKFIT kickboksen is net als leren auto rijden. Je moet eerst weten waar de rem en het stuur zitten alvorens je het gaspedaal volledig in trapt! Leren trappen, stoten en je knieën gebruiken. Het lijf-aan-lijf gevecht, leren clinchen (elkaar vasthouden en proberen knieën te maken) en dat alles met elkaar proberen te combineren.

Ontzuurde vitamine C  van RainPharma

Ontzuurde vitamine C
Voor onze Super C Boost maken we gebruik van ascorbaten in plaats van ascorbinezuur. Vitamine C heeft namelijk een mineraal nodig om opgenomen te kunnen worden.

Body Wonder Towel

Een heerlijke douche is de ultieme ontspanning.