Nieuws, blog & vacatures

Beauty Trade Special 2018

Jij hebt een passie voor je werk
En natuurlijk wil je bijblijven op je vakgebied! Tijdens dé vakbeurs van het jaar – Beauty Trade special –

De eerste Relax Sensation in Nederland

Yvonne heeft haar professionele manier van werken uitgebreid met de beste massagetafel die er is de Relax Sensation Vario Plus die zij heeft aangeschaft bij Healthy Body Lounge

ROSE Aromatherapy essentials

Speciaal voor Valentijn lanceert Rainpharma deze unieke Skin Wash (douchegel en handzeep in 1) met échte rozen. Het gebruik van echte rozen in cosmetica is uiterst zeldzaam (maar Rainpharma werkt uitsluitend met de echte ingrediënten).

Open dag Healthy Body Lounge

Zaterdag 20 januari 2018 open dag bij Healthy Body Lounge
Healthy Body Lounge in Zwolle bestaat inmiddels een jaar. Het begon met de Aquabike en EMS trainingen, maar inmiddels kunt u ook bij ons terecht voor hoogwaardige infrarood therapie (Japanse Sauna), luxe massages en zijn wij importeur van diverse producten voor business to business, zoals de Aquafit Easy, de Relax Sensation Vario+ massagetafel, de Vital Dôme, TMX, XBT en nog vele andere mooie producten. Op zaterdag 20 januari 2018 organiseren wij een open dag van 9:00 tot 14:00 uur.

TIPS OM TE SPORTEN IN DE HERFST EN WINTER

Maar je kunt je conditie op peil houden door te sporten of gezond te ontspannen bij Healthy Body Lounge! EMS trainingen, Aquabiken, Japanse sauna en nog veel meer!

Internationaal Therapeuten beurs 18 en 19 november 2017 bezoeken met korting

Race for the Cure

Knijpen met de fles en elke week een nieuwe douchegel? Niet met de douchegels van RainPharma!

Goedkope douchegels
Gewone douchegels (en meestal ook de duurdere of deze met slogans als ‘voor gevoelige huid’) strippen de zuurmantel van je huid met alle gevolgen vandien. En dat kan een bodylotion nadien nooit goedmaken. Daarom alleen al zullen wij ons nooit meer met dat soort producten wassen. Maar is het je ook al opgevallen hoe snel je een nieuwe fles moet aankopen?