Nieuws, blog & vacatures

Knijpen met de fles en elke week een nieuwe douchegel? Niet met de douchegels van RainPharma!

Goedkope douchegels
Gewone douchegels (en meestal ook de duurdere of deze met slogans als ‘voor gevoelige huid’) strippen de zuurmantel van je huid met alle gevolgen vandien. En dat kan een bodylotion nadien nooit goedmaken. Daarom alleen al zullen wij ons nooit meer met dat soort producten wassen. Maar is het je ook al opgevallen hoe snel je een nieuwe fles moet aankopen?

MOOD Vitalizing Elixir deel 4 – b vitamine

In MOOD zitten ook hoge concentraties B vitamines. Over B vitamines valt veel te vertellen. Europa heeft hiervoor wettelijke claims vastgelegd. We geven u per soort B vitamine een overzicht van alle letterlijke claims die Europa als helemaal bewezen acht. Als u meer details wenst, kan u deze vitamines ook altijd eens googlen of een orthomoleculair handboek raadplegen.

Vanuit orthomoleculaire middens is er veel kritiek op het feit dat de toegelaten concentratie B vitamines in Europa vrij laag is, vergeleken met andere continenten en de orthomoleculaire aanbeveling. Daarom gebruiken we steeds de maximaal toegelaten doseringen.

MOOD Vitalizing Elixer deel 3 – Carnitine

Via 10 opeenvolgende delen zullen we je elk geheim van MOOD leren kennen. Dit fantastische product bevat heel wat ingrediënten die we je op een heel bevattelijke manier willen aanleren.

MOOD is een 14 daagse energiekuur tegen moeheid en vermoeidheid, om de concentratie te verbeteren, vetten makkelijker te verbranden en nog zoveel meer. Vandaag kom je meer te weten over carnitine.

MOOD Vitalizing Elixer deel 2

Via 10 opeenvolgende delen zullen we je elk geheim van MOOD leren kennen. Dit fantastische product bevat heel wat ingrediënten die we je op een heel bevattelijke manier willen aanleren.

MOOD is een 14 daagse energiekuur tegen moeheid en vermoeidheid, om de concentratie te verbeteren, vetten makkelijker te verbranden en nog zoveel meer. Vandaag zijn choline en inositol aan de beurt.