Dustin: onze nieuwe personal trainer

Dustin van der Worp (27) is ons nieuwste teamlid en gaat EMS, Personal Training en diverse andere mooie trainingen geven. Hij werkt hierbij vanuit zijn ervaring. Hij stelt zich aan je voor.

Dustin van der Worp

Sporten en gezond leven zijn de rode draad in mijn leven. Ik vind het leuk om te doen en het houd mij fit en vrolijk. Dus het betekent alles voor me.

Plezier en voldoening uit de training halen

In de loop van de jaren ben ik erachter gekomen dat je werk moet doen waar je plezier en voldoening uit haalt. Sporten, bewegen en mensen helpen geeft mij die voldoening. Als ik iemand training geef die als doel heeft om af te vallen en we boeken daarin resultaat, geeft dat echt een goed gevoel. Daarom probeer ik zoveel mogelijk mijn kennis, kunde en positieve energie naar mensen over te brengen die daar gebruik van willen maken. Dit alles bij elkaar heeft mij de keus laten maken om personal training en EMS te gaan geven.

Warm gevoel bij Healthy Body Lounge

Healthy Body Lounge is een persoonlijke Wellness, Fitness en Bewegingscentrum waar je met een warm gevoel binnenstapt, het straalt respect uit voor elkaar. Hier hecht ik veel waarde aan; ‘je bent mooi zoals je bent’. Healthy Body Lounge is een plek waar je jezelf kunt zijn. Ik wil graag mijn kennis en ervaring delen om onze leden te helpen het beste in hen naar boven te halen.”

Wil je personal training volgen bij Dustin? Stuur een mail naar info@healthybodylounge.nl en geef aan dat je personal training wilt volgen van Dustin!