BYE, BYE KILO’S: HOE EMS TRAINING HELPT OM GEWICHT TE VERLIEZEN!

Het aandeel mensen met overgewicht in de wereldbevolking neemt snel toe.

Volgens een recente studie is het percentage mensen met overgewicht tussen 1980 en 2015 verdubbeld in meer dan 70 landen. Onderzoekers van het Institute for Health Metrics and Evaluation in Seattle hebben vastgesteld dat meer dan twee miljard mensen over de hele wereld te zwaar of zelfs zwaarlijvig zijn – met alle gevolgen van dien voor de gezondheid. En zelfs enkele kilo’s teveel bevorderen al gevaarlijke ziektes. Een mogelijkheid om dit te voorkomen is EMS-training, wat een efficiënte manier is om af te vallen!

Vecht tegen je kilo’s met EMS-training

EMS-training is een training voor het hele lichaam en versterkt alle grote spiergroepen van het lichaam – maar ook de diepere, kleinere spieren die niet worden bereikt met conventionele krachttraining methoden. Deze effectieve spieropbouw verhoogt onze basale stofwisseling en ons lichaam verbruikt meer calorieën. Bovendien, waar er spieren zijn, kan vetweefsel zich niet zo gemakkelijk hechten.

Trainen met EMS heeft een stimulerend effect op ons metabolisme, dat hoger is dan normaal tijdens en na de training. In combinatie met een gebalanceerde voeding is de training de ideale oplossing voor mensen die willen afvallen!

Strakkere huid door EMS

Door vetweefsel te verwijderen, wordt de huid strakker en kan EMS-training ook irritante cellulitis verminderen. Bovendien bevordert EMS-training de bloedcirculatie, waardoor de toevoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de huid verbetert. Dit heeft ook een gladmakend effect en maakt dat de huid er jonger uit.

Meer weten over EMS? neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer.

E-mail: info@healthybodylounge.nl

Telefoon: +31 (0)38 303 30 26