HOE U UW EIGEN JUSTFIT EMS-STUDIO START

De fitness- en gezondheidsindustrie is de laatste jaren enorm gegroeid. Vooral de EMS-sector heeft nog niet het volledige potentieel aangeboord en zal de komende jaren steeds groter worden. Daarom is het zeer winstgevend om de EMS-industrie te betreden en nu een eigen Justfit EMS-studio te beginnen. De kansen om succesvol te worden op deze dynamische markt zijn erg goed!

Grote kans voor starters met Justfit EMS-studio

Zelfstandig zijn is een droom van veel mensen. Dit wishful thinking kan waar worden! Ben jij een Personal Trainer of werkzaam in een Fitness studio, maar wil je in plaats daarvan je eigen baas zijn? Waarom stel je je eigen Justfit EMS-studio niet open? Na een succesvolle start kun je zelfs meer studio’s dan één runnen.
Als je een EMS-training opleiding nodig hebt voordat je zelfstandig ondernemer wordt, dan biedt Justfit je daar de mogelijkheid voor! Natuurlijk is ook mogelijk om je eigen studio te beheren zonder daar als trainer te werken. In dit geval kunt u opgeleide personal trainers inhuren die de trainingen met uw klanten doen.

 

Justfit Studio

Maak deel uit van een groot Justfit EMS community!

Justfit was de eerste EMS aanbieder die het EMS systeem draadloos aanbood. Ook nu zijn zij nog koploper op gebied van innovatie en kwaliteit.

U profiteert niet alleen van de knowhow van Justfit, maar ook van de goede naam en reputatie, omdat Justfit zeer bekend is op de markt. Voor het opzetten van een Justfit EMS-studio helpen we je graag.

Voor meer informatie:
Healthy Body Lounge
Bel: +31 (0)38 303 30 26
Mail: info@healthybodylounge.nl
Website: www.healthybodylounge.nl