Zhōng Hé Tàng Meppel kiest voor de Relax Sensation massagetafel

Zhōng Hé Táng is een moderne praktijk voor

Chinese Geneeswijzen in Meppel.

 

Relax Sensation Vario Plus in de praktijk van Zhōng Hé Táng Meppel

 

Zhōng Hé Táng betekent vrij vertaald: Paleis voor balans en harmonie. Dat is precies waar Linda met haar praktijk voor staat. Het herstellen van de onbalans die de oorzaak is van uw klachten. Dat doet ze door een persoonlijke benadering en behandeling, gebaseerd op jarenlange professionele ervaring.

 

Relax Sensation in de praktijk van Zhōng Hé Táng Meppel

 

De Chinese Geneeswijzen bestaan al vijfduizend jaar. Yin en Yang staan aan de oorsprong van deze geneeskunst. De Chinese Geneeswijzen gebruiken doeltreffende technieken om het verstoorde evenwicht tussen Ying en Yang te herstellen. Zhōng Hé Táng gebruikt onderstaande technieken:

Acupunctuur

In het Westen is Acupunctuur  de meest bekende en toegepaste behandeltechniek. Door het inbrengen van zeer dunnen naalden kan een verstoorde balans hersteld worden en klachten genezen.

Chinese Kruiden

Chinese Kruiden zijn in het Westen veel minder bekend dan acupunctuur, terwijl de mogelijkheden veelvuldig zijn. Bij zeer uiteenlopende klachten kunnen ze fantastische resultaten geven. Daarom worden in China de meeste behandelingen met kruiden gegeven.

Shiatsu

Hoewel Shiatsu een Japanse massage-techniek is, ligt haar oorsprong in China. Shiatsu kan het best worden omschreven als een combinatie van acupressuur en manuele technieken. Net als bij acupunctuur heft deze techniek stagnaties op door middel van lichaamsgerichte behandelingen en manipulatie van Qi (energie).

Tuina

Tuina is een dynamische Chinese massagevorm en is al meer dan 2000 jaar oud. De naam Tuina is opgebouwd uit twee karakters, waarbij “Tui” “duwen betekent, en “Na” staat voor “grijpen”. Door middel van speciale massage- en mobilisatietechnieken richt Tuina zich op het herstellen van de balans in het menselijke lichaam.

 

Een wijs man zoekt het in zichzelf, de dwaas zoekt het in anderen.

Confucius (551 v.C. – 479 v.C.)

 

ZHŌNG HÉ TÁNG

Linda  (Shiatsu (acupressuur), acupunctuur en Chinese Kruiden) heeft wel overwogen gekozen voor de Relax Sensation.

Meer informatie over Zhōng Hé Táng klik hier.

U bent nieuwsgierig naar de Relax Sensation massagetafel neem dan contact met ons op.
Telefoon: 038 303 30 26
Mail: info@healthybodylounge.nl
www.healthybodylounge.nl