Race for the Cure

 

Race for the Cure is wereldwijd het grootste evenement in de strijd tegen borstkanker. Dit sportieve samenkomen werd voor het eerst in 1983 door Susan G. Komen in Dallas georganiseerd met 800 deelnemers. Vandaag 30 jaar later nemen er jaarlijks anderhalf miljoen mensen deel in meer dan 100 steden in 10 landen!

 

Bijna 6000 deelnemers staan op zondag 10 september om 9u aan de start in Brussel. Doe je mee of kom je gewoon genieten van de gezellige drukte en talloze kraampjes in Ter Kamerenbos in Brussel. Van 9u tot 14u.

 

 

Think Pink bestaat 10 jaar en dat viert RainPharma en Healthy Body Lounge. Speciaal voor dit jubileum ontwikkelde RainPharma samen met hen een uitzonderlijke handcrème waarvan RainPharma en Healthy Body Lounge de winst volledig doorstort naar de borstkankercampagne.

 

 

 

 

Nu zondag stelt RainPharma dit fantastische product in primeur voor aan het publiek. Tot dan? Vanaf 24 september kan je dit product kopen bij een Healthy Body Lounge in Zwolle. Ben jij een winkelier met een warm hart die ook een display wenst te plaatsen? Mail naar info@healthybodylounge.nl 

Meer info over het product

Exceptional Hand & Nail Cream is een rijke, plantaardige formule die je handen en nagels alles geeft wat ze nodig hebben. Natuurlijk en doeltreffend gaan letterlijk hand in hand.

RainPharma selecteerden ingrediënten die je huid onmiddellijk en intens voeden en verzorgen. Je handen voelen niet vet aan, zodat je meteen weer aan de slag kan. Een mix van natuurzuivere essentiële oliën uit echte kruiden en planten trakteert je op een citrus frisse geur met kruidige ondertoon.

Exceptional Hand & Nail Cream voedt, kalmeert, egaliseert en beschermt. Een extract uit wildgroeiende madeliefjes ondersteunt een gelijkmatige huidskleur en vermindert oppervlakkige ouderdomsvlekken. Extracten uit rode biet voorkomen uitdroging door de barrièrefuctie van de huid te ondersteunen en zorgen zo voor meer soepelheid en elasticiteit. De poria-cocospaddenstoel en extracten uit riet zijn kalmerend en verzachten irritaties. Organische calendulaolie, arnicaolie, tarwekiemolie en teunisbloemolie voeden de huid en zijn de ultieme bondgenoot in de strijd tegen winterhanden. Ze vormen een schild tegen agressies van buitenaf en beschermen droge, breekbare nagels.

GEBRUIK:
Meermaals per dag goed inmasseren op droge handen, nagels en nagelriemen. Gebruik gedurende minstens 28 dagen.

Prijs €19,95 / 50ml

Made in Belgium.
Crafted with Passion.
Offered with Love.
www.healthybodylounge.nl