Nieuws, blog & vacatures

Paasweekend gesloten

Van 19 april tot en met 22 april gesloten.
Wij wensen u een vrolijk pasen. 
Met sportieve groeten van het Healthy Body Lounge team

Hoe train je als je de 50 bent gepasseerd?

Valentijnsweek

Valentijnsactie – Valentijnsweek

Dustin: onze nieuwe personal trainer

Dustin van de Worp (27) is ons nieuwste teamlid en gaat EMS, Personal Training en diverse andere mooie trainingen geven. Hij werkt hierbij vanuit zijn ervaring. Hij stelt zich aan je voor.

Drie redenen om te stoppen met alcohol drinken

Jacqueline van Lieshout stopte in juli 2016 helemaal met alcohol drinken. Dat ging zeker niet zonder slag of stoot. Na haar persoonlijke strijd en haar nieuwe inzichten lanceerde ze in december 2017 het online programma ‘Ontwijnen’. Haar gelijknamige boek is zojuist verschenen. Speciaal voor Gezondheidsnet schreef ze twee blogs.

Waarom ijzerrijke voeding belangrijk is

De aanbeveling voor het mineraal ijzer is onlangs verhoogd, met 1 milligram per dag. Vrouwen voor de menopauze hebben nu 16 milligram per dag nodig, in plaats van 15 milligram per dag. Lijkt niks, zo’n milligrammetje extra? Toch heeft ijzer aandacht nodig, zeker voor vrouwen.

Waarom je moe bent en wat je eraan kunt doen

Sta je vaak futloos op, sleep je je door de dag en raken je to-dolijstjes nooit afgevinkt, maar heb je geen idee hoe dat komt? Door je valkuilen op te sporen, is het mogelijk om die vermoeidheid aan te pakken.

Gesloten tijdens de kerstvakantie

Wij zijn gesloten van 24 December tot 3 Januari