Nieuws, blog & vacatures

De eerste Relax Sensation in Nederland

Yvonne heeft haar professionele manier van werken uitgebreid met de beste massagetafel die er is de Relax Sensation Vario Plus die zij heeft aangeschaft bij Healthy Body Lounge

ROSE Aromatherapy essentials

Speciaal voor Valentijn lanceert Rainpharma deze unieke Skin Wash (douchegel en handzeep in 1) met échte rozen. Het gebruik van echte rozen in cosmetica is uiterst zeldzaam (maar Rainpharma werkt uitsluitend met de echte ingrediënten).

Open dag Healthy Body Lounge

Zaterdag 20 januari 2018 open dag bij Healthy Body Lounge
Healthy Body Lounge in Zwolle bestaat inmiddels een jaar. Het begon met de Aquabike en EMS trainingen, maar inmiddels kunt u ook bij ons terecht voor hoogwaardige infrarood therapie (Japanse Sauna), luxe massages en zijn wij importeur van diverse producten voor business to business, zoals de Aquafit Easy, de Relax Sensation Vario+ massagetafel, de Vital Dôme, TMX, XBT en nog vele andere mooie producten. Op zaterdag 20 januari 2018 organiseren wij een open dag van 9:00 tot 14:00 uur.

TIPS OM TE SPORTEN IN DE HERFST EN WINTER

Maar je kunt je conditie op peil houden door te sporten of gezond te ontspannen bij Healthy Body Lounge! EMS trainingen, Aquabiken, Japanse sauna en nog veel meer!

Internationaal Therapeuten beurs 18 en 19 november 2017 bezoeken met korting

Race for the Cure

Knijpen met de fles en elke week een nieuwe douchegel? Niet met de douchegels van RainPharma!

Goedkope douchegels
Gewone douchegels (en meestal ook de duurdere of deze met slogans als ‘voor gevoelige huid’) strippen de zuurmantel van je huid met alle gevolgen vandien. En dat kan een bodylotion nadien nooit goedmaken. Daarom alleen al zullen wij ons nooit meer met dat soort producten wassen. Maar is het je ook al opgevallen hoe snel je een nieuwe fles moet aankopen?

MOOD Vitalizing Elixir deel 4 – b vitamine

In MOOD zitten ook hoge concentraties B vitamines. Over B vitamines valt veel te vertellen. Europa heeft hiervoor wettelijke claims vastgelegd. We geven u per soort B vitamine een overzicht van alle letterlijke claims die Europa als helemaal bewezen acht. Als u meer details wenst, kan u deze vitamines ook altijd eens googlen of een orthomoleculair handboek raadplegen.

Vanuit orthomoleculaire middens is er veel kritiek op het feit dat de toegelaten concentratie B vitamines in Europa vrij laag is, vergeleken met andere continenten en de orthomoleculaire aanbeveling. Daarom gebruiken we steeds de maximaal toegelaten doseringen.